Stor oplevelse for konfirmander

Stor oplevelse for konfirmander

 

Ørum: Siden 2010 har de skiftende års konfirmander og børne- og kirkekor i Klokkerholm deltaget i et gospelstævne med afsluttende koncert. Forskellige gospelinstruktører har gennem årene stået for dagen, blandt andet Linda Andrews, kendte fra ’X-Factor’, Lene Nørrelykke, kendt fra ’Stjerne for en aften’, og Joachim Hejslet, som er fra lokalområdet og er også kendt som konfirmandgospel-guru.

 

I år skal årets konfirmander og børne- og kirkekor opleve Heidi Bisgaard fra Aalborg. Heidi er kandidatuddannet med speciale i rytmisk sang og korledelse fra Nordjysk Musikkonservatorium, og brænder for rytmisk sang og vokalmusik. Hun er både udøvende kunstner og underviser på gymnasier, højskoler, efterskoler og laver teambuilding med sang for danske virksomheder.

 

”Heidi Bisgaard har bred erfaring i at lave workshops på alle niveauer. Det bliver uden tvivl en rigtig god koncert, hvor tilhørerne også bliver engageret”, udtaler Lasse Christensen, som er organist i Hellevad og Ørum Kirker. ”Konfirmander lærer sangene på dagen og i løbet af tre timer er de klar til at give en alletiders koncert”, lover han.

 

Også kirkekor fra nærområdet er inviteret til at deltage i gospeldagen.

Arrangementet har i alle årene været afholdt i Hellevad Kirke, men da kirken er lukket for renovering bliver årets gospeldag afholdt i Ørum Kultur- og Forsamlingshus.

 

 

Faktaboks:

Lørdag den 11. februar 2017, koncert kl. 16.30. Fri entré.

Medvirkende: Årets konfirmander og børne-/kirkekor i Klokkerholm + kirkekor fra nærområdet.

Instruktør: Heidi Bisgaard og Jakob Gunnertoft på klaver.