Klokkerholm – Byen i landskabet

Klokkerholm har som by været kendt siden 1859 og havde for år tilbage 100 års jubilæum.klokkerholm_visionKlokkerholm ligger op ad Stentinget og Byrhøj, som stammer helt tilbage til den mellemliggende jernalder, hvor vikingerne, har været utroligt aktive på Stentinget.Vi er i dag holdt op med at rejse ud i verden med stridsøksen hævet med vold og andre glemte handlinger til følge. Det er helt andre rygter, som i dag kendetegner Klokkerholm.Vi må derfor rejse ”længere ind” – ”vi skal helt ind i sindet”.

Et eksempel kunne være Klokkerholm Karrosseridele, der i øvrigt er kendt rundt i verden under navnet ”Klokkerholm”, altså bidrager vi mange steder i verden fra denne hjemegn. Hvem kender ikke Pretzmann i Drengene fra Angora, som tog sit spring ud i verden herfra. Sådan kunne vi blive ved.

Klokkerholm er en by med ca. 1000 indbyggere, 32 foreninger, industriområde med mange arbejdspladser samt en masse ildsjæle, der dagligt bidrager til at gøre denne by til det bedste sted i verden.
Med Aalborg universitet i ryggen har vi taget springet ud i et lokalt byudviklingsprojekt på flere fronter.
Udvalg arbejder med det formål at præge byen med en landskabelig tilgang, hvor det smukke omkring os sættes i højsædet.
sopavilionenDer arbejdes med nye stisystemer og relationer til vores fortid i udgravninger ved Stentinget og Byrhøj, samt nye tiltag i den ”Grønne kile”, som er vores mere rekreative område med idrætsforening, skolen, KIF’s nye klubhus og spirende kreative aktivitetsområder, som skaber liv midt i byen.

Handelslivet tilbage i bronzealderen har også forplantet sig frem til nutiden, hvor vores fælles supermarked ser ind i en fremtid med vækst i nye bygninger, som ikke mindst de mange gennemfarende trafikanter vil kunne nyde godt af. Jo vi er stadig en handelsby, og i øvrigt en tidligere stationsby, hvor amtsvejen har afløst de gamle lokomotiver.

Klokkerholm ligger stadig på en prægtig plads med motorvejen et stenkast borte og med den jyske ås i baghaven, for ikke at nævne Vendsyssels største sø, der skaber stor idyl mellem Møllebakken og Søparken.

Alle steder vrimler det med liv, og alle arbejder for at værne om vores fælles værdier.

Bestyrelsen

Per Sørensen  Formand 21142457 plls@mail.dk
Claus Andreasen  Næstformand 29824722 icdam@hotmail.com
Karen Vinther Toft  Sekretær 29170943 karen.vintoft@gmail.com
Rene Krabdrup Albrechtsen  Bestyrelsesmedlem 27647222 ank19823@hotmail.com
Finn Brehdal Jørgensen  Bestyrelsesmedlem 30557572  finnbj47@gmail.com
Kim Nørgaard  Bestyrelsesmedlem 30511682  kimnielsen91@gmail.com

En landskabelig tilgang til byudvikling