Nyhedsbrev April 2007

April 2007

Rent trav
Så er det tid for at få samlet affald omkring Møllesøen inden konfirmationerne og sommeren – det gør vi mandag den 30 april kl. 19 – mødested er ved fisketrappen. Efter turen serverer vi kaffe + kage og uddeler præmier for de bedste “fangster” – alle er velkomne.

Forårsmarked
Lørdag den 12 maj holder vi forårsmarked med kæmpe blomstersalg på SuperBests parkeringsplads fra kl. 8 – 12. Der serveres gratis kaffe og rundstykke kl. 8 (sponsor er Sparekassen Vendsyssel), hvor boderne åbner. Senere serveres der 1 pølse med brød til alle børn (ca. kl. 11 – sponsor Kærsgaard SuperBest). Vi forsøger at få besøg af en rigtig racervogn – en Ferrari – det og andre spændende muligheder vises på markedet.
 
Cykeltur
Vi cykler turen, der er udgivet som hæfte, et par gange i løbet af sommeren. Første gang er mandag den 18 juni kl. 19 – mødested ved Møllesøen. Næste gang er 20 august kl. 19 – også mødested ved Møllesøen. Vi holder en pause undervejs, hvor vi serverer kaffe. 

Golf – Klokkerholm Open
Efteråret og vinterens vejr har været meget mærkeligt. Varme, regn, regn, lidt frost meget mere vand og ikke mindst alt for bløde golfbaner, men nu er foråret her og dermed også golfsæsonen. Tiden nærmer sig til at Dronninglund Golfklub kan åbne dørene og mere end 350 har allerede henvendt sig for at blive medlem – heraf er mere end 160 nye og kommende spillere. De ni første huller af den store og udfordrende bane åbnes til august i år og det helt store indvielses brag sker til sæsonstart 2008 fortæller Steen Christensen. Steen Christensen arrangerer også Klokkerholm Mesterskaberne i golf “Klokkerholm Open 2007” og vi kan snart fejre 10 års jubilæum siger han. Klokkerholm Open spilles 2. pinsedag og vi håber selvfølgelig på at vi kan få plads hos Dronninglund Golfklub til næste år, for i år kan vi jo ikke spille på banen i Dronninglund. Jeg har holdt møde med Sæby Golfklub, og de hilser os velkommen igen. Som Sæbyfolkene siger; ”Klokkerholm spillerne er nogle gode, flinke og høflige spillere og vi er altid glade for at I spiller i Sæby”, og det er vi bestemt glade for siger Steen Christensen. Vi har haft en rigtig god og hyggelig dag med meget godt spil og ualmindelig flotte resultater de år vi har spillet i Sæby, og det er jeg sikker på vil ske igen i år som er 2. pinsedag – mandag den 28. maj, hvor den første fire-bold slår ud kl 8.00. På golfbanen er det seriøst og godt spil der er i højsædet, men efter matchen skal vi også hygge os over præmieuddelingen og her er det igen lykkes at lave en god aftale med Sæby Golfklub’s cafeteria om en afsluttende fællesspisning i klubhuset til en fornuftig pris. Kravet for at man kan deltage i Klokkerholm Open er at man bor i Klokkerholm og omegn, har familie boende i byen  eller på en anden måde har tæt tilknytning til Klokkerholm. Er man i tvivl er jeg klar til at træffe en afgørelse siger Steen Christensen. Jeg er meget spændt på om vi igen i år skal sætte deltagerrekord for der bliver flere og flere golfspillere der kan deltage. Tilmelder alle sig senest medio maj men gerne allerede nu, vil vi blive langt over hundrede, så kender du en spiller der måske ikke har været med før, er det bare med at kontakte mig på mail bysc@dronninglund.dk eller tlf. 21 43 21 08 eller hos Grethe i Sparekassen i Klokkerholm, slutter Steen Christensen.

Petanque starter igen
Der startes igen en petanqueturnering – interesserede kan møde op på Beboerhuset tirsdag den 24 april kl. 14 – eller kontakte Inge Rune på 98284252.

Gratis gødning – nej tak
Vi har fået en henvendelse fra en beboer i Borgergade, der gerne vil opfordre hundeluftere til at fjerne hundens efterladenskaber – der er ikke behov for gratis gødning på fortove og stier. Stadion er for sportsudøvere og ikke et hundetoilet. Opfordringen er hermed videregivet – det gælder i hele byen, kan man ved selvsyn se – desværre!

Rettelse
Steen Christensen har oplyst os, at vi formidlet en fejl i tidligere medlemsinfo. Her er hans bemærkning:
Ved ledighed skal man IKKE henvende sig til Jobcentret de første 3 måneder hvis man er medlem af en fagforening / A-kasse. Den første dag man er ledig skal man henvende sig hos sin A-kasse / fagforening som er behjælpelig med at blive tilmeldt som ledig og det er A-kassen der er garant for at sit CV er relevant og udfyldt perfekt så man hurtigt kan komme i arbejde igen. Efter 3 måneders ledighed skal man indkaldes til en individuel personlig vejledningssamtale hos Jobcentret, hvor man får 2 konkrete job at søge. Det er vigtigt, at man holder sig i tæt kontakt med sin A-kasse fra da 1 i ledighedsforløbet for det er også A-kassen / fagforeningen der har retten og pligten til at formidle jobbet til det ledige medlem.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Klokkerholm Borgerforening