Klokkerholm Open 2007

Kære golfspiller

Klokkerholm Mesterskaberne 2007

Efteråret og vinterens vejr har været meget mærkelig. Varme, regn, regn, lidt frost meget mere vand og ikke mindst alt for bløde golfbaner…

 På trods af dette og meget andet, nærmer tiden sig til at Dronninglund Golfklub kan åbne dørene for spillet. Mere end 360 har allerede henvendt sig for at blive medlem – heraf er over 160 nye og kommende spillere. Par tre banen åbner når vejret tillader det – april tror jeg. De 9 huller af den store og udfordrende bane åbnes til august i år og det helt store indvielsesbrag sker til sæsonstart 2008 – GLÆD JER!!!

 Dette betyder også, at vi ikke kan afvikle Klokkerholm Open 2007 på banen i Dronninglund. Jeg har holdt møde med Sæby Golfklub, og de hilser os velkommen igen. Som de siger; ”Klokkerholm spillerne er nogle gode, flinke og høflige spillere og vi er altid glade for at I spiller i Sæby”.

 Jeg syntes, at vi har haft en rigtig god og hyggelig dag med meget godt spil og ualmindelig flotte resultater de år vi har spillet i Sæby, og det er jeg sikker på vil ske igen i år.

 Der er bestilt tider hos Sæby Golfklub til vores altid så gode og spændende Klokkerholm Mesterskaber. Gun-start vil jeg gerne, men det vil koste alt for mange tusindkronesedler. Den første firebold skal tee ud kl 08.00

Mandag den 28. maj 2007 – 2. pinsedag.

Det er igen lykkes at lave en god aftale med Sæby Golfklub’s cafeteria om en afslut-tende fællesspisning i klubhuset til en fornuftig pris. Og så har vi traditionen tro en-kelte” (nej – en masse) præmier til de dygtige vindere.

HUSK: -at samarbejdet mellem de nordjyske golfklubber gør, at der er halv green fee for medlemmerne – også hos Sæby Golfklub. Deltagere udenfor Nordjylland kan henvende sig til mig for vi har en speciel gæsteordning med Sæby Golfklub, som kan gøres brug af – mere det kræver, at jeg hører fra jer i god tid.

Kravet for at man kan deltage i Klokkerholm Open er at du bor i byen eller nærmeste omegn, har familie i byen eller på anden vis har tæt tilknytning til Klokkerholm. (Er du i tvivl så spørg undertegnede).

Når der er sæsonstart vil Klokkerholm igen have slået rekord med golfspillende ind-byggere, for deltager alle vil vi blive langt over hundrede!!!

Husk også at give indbydelsen til den du kender, som bor her – har tilknytning til Klokkerholm, er ny golfer eller ikke har været med før. Eller giv mig en mail med navn m.m.

Jeg vil gerne bede om din tilmelding inden 12. maj. Brug gerne min E – mail: sc@lo-vesthimmerland.dk  eller bysc@dronninglund.dk – det er også OK med tele-fonisk tilmelding. I Sparkassen Vendsyssel i Klokkerholm modtager Grethe også din tilmelding på Tlf. 96 96 54 24

De bedste golfhilsner – vi ses Smile SmileSmile

Steen Christensen