Vendsyssels bedste svejser

Thomas Larsen fra Reservedelsfabrikken i Klokkerholm, vandt igår den lokale runde af Danmarksmesterskabet i svejsning.

Danmarksmesterskabet  i svejsning afholdes i denne tid af svejsefabrikanten Migatronic, og der er 14 indledene runder i konkurrencen, fordelt over hele landet. I går var det på EUC Nord i Frederikshavn.

Deltagerne skulle alle udføre en bunden svejseopgave, som efterfølgende blev bedømt af svejsespecialist fra Migatronic, Stig M. Jensen.

Det var et tæt opløb, men Stig M. Jensen var ikke i tvivl om, at Thomas Larsen, Reservedelsfabrikken i Klokkerholm, var Vendsyssels bedste svejser.

Direktør Peter Mølbjerg fra Reservedelsfabrikken, hvor Thomas Larsen arbejder til daglig, er meget stolt over at have “Vendsyssels bedste svejser ” ansat i sin virksomhed. Men det kommer egentlig ikke som den store overraskelse. Thomas er en dygtig svejser, der brænder for sit fag, og vi vil give Thomas optimale forberedelsesbetingelser til finalen.

Finalen afholdes ved HI messen i Herning til september, hvor de i alt 14 svejsere mødes. De skal her dyste om titlen Danmarks bedste svejser, som ud over titlen og æren, har en hovedpræmie, et rejsegavekort på kr. 25.000.
og 2. og 3.-præmierne er svejseudstyr til en samlet værdi af kr. 25.000