Fælles høstgudstjeneste i Oasen

Fælles høstgudstjeneste i Oasen

Fælles høstgudstjeneste for begge sogne i Oasen i Ørum, søndag den 25. september 2016 klokken 11.00. Efterfølgende gratis servering, demonstration af beskæring af frugttræer og den store skovsav, børneboder med aktiviteter og konkurrencer.

Årets høsttema er træet som frugttræ, gavntræ og symbol på Livets træ. Deltagerne må meget gerne medbringe gaver i form af årets frugt, bagværk, marmelade eller lignende. Børn vil bære det frem ved gudstjenesten og efterfølgende sælges det til fordel for Folkekirkens Nødhjælps arbejde og Kirkens Korshærs sociale arbejde i Aalborg.

En takke- og forundringsdag for store og små, hvor Hellevad og Ørum Sognes Menighedsråd samarbejder med frivillige fra blandt andet Klokkerholm Borgerforening, Jysk Skov og Natur, Klokkerholms Aktive Kvinder, Madklubben og Blå spejdere. Derudover medvirker børne-/kirkekoret, fælleskoret og konfirmanderne.

 

Syng med i fælleskoret

Du kan bidrage til årets høstgudstjeneste ved at synge i fælleskoret – herunder at synge sammen med kirkens børnekor. Forinden mødes vi tirsdag den 20. september 2016 klokken 16.00-18.00 i Ørum Kirke og øver sangene. Alle kan være med. Vi varmer op med kaffen. Tilmelding til organist Lasse Christensen: lasse@hellevadkirke.dk eller telefon/SMS 28 39 77 90.

20160524_175736