‘Underholdning på jysk’. Foredrag ved Villy Mølgaard i Konfirmandstuen

Villy Mølgaard vil fortælle historier fra Vendsyssel, som han har indsamlet siden sin tidligste ungdom – både de søde og sjove historier, men også de mere grove. Humor er en vigtig del af Villy Mølgaards personlighed, og han er desuden en habil tryllekunstner.

Som ung var Villy engageret i FDF og KFUM, og her skulle man ofte underholde hinanden. Derfor begyndte han meget tidligt at samle på historier med en forkærlighed for fortællinger på jysk/vendelbomål. Aftenens foredrag vil dog også indeholde anden form for underholdning, fx sort humor, sange på jysk og historier på almindeligt dansk, så alle kan være med på et eller andet niveau.

Villy Mølgaard er opvokset på en lille gård ved Ulsted, hvor især moderen var præget af Indre Mission i en version, som det var svært for Villy at forlige sig med. Faderen talte dialekt. I 1986 blev han sognepræst i Vesterkær Kirke i Aalborg, til han gik på pension i 2012. Efterfølgende har han virket som hjælpepræst i en række kirker i Nordjylland.

Foredraget finder sted torsdag den 9. september 2021 i Konfirmandstuen (Bredkærsvej 22, Klokkerholm) kl. 19. Der er gratis entré.

Arrangør: Menighedsrådene og borgerforeningen.