Nyhedsbrev Juni 2007

Borgerforeningens Medlemsinformation Juni 2007

Kvindbierg Høje

Lørdag den 16 juni mødes vi kl. 9 og skal have færdiglavet vores projekt på Kvindbjerg Høje. Der skal laves en indhegning til får og sættes et bord og bænksæt op. Vi starter med kaffe og når vi er færdige serveres der en pølse – alle er velkomne til at give en hånd med.

Sct. Hans aften

Lørdag den 23 juni holdes Sct. Hans bål ved Møllesøen. Aftenen starter med bålet tændes kl. 20.00 båltaler er Byrådsmedlem Eskild Sloth Andersen – efter båltalen serveres der kaffe m.m. og der bliver mulighed for at børnene kan bage snobrød (tag gerne pinde med til dette) – hvis vejret er flot, så vil der blive hyggemusik ved bålet.

Cykeltur

Vi cykler turen, der er udgivet-somhæfte,etpar-gange i løbet af sommeren. Første ganger mandag den 18 juni kl. 19 – mødested ved Møllesøen. Næste gang er 20 august kl. 19 – også mødested ved Møllesøen. Vi holder en pause undervejs, hvor vi serverer kaffe.

Erhvervsnvt

Klokkerholm har fået en ny virksomhed – VinToft på Rosenvænget 2. VinToft er et tømrerfirma som drives af Søren Toft. Udover tømreropgaver påtager Søren sig også at rådgive private om byggeopgaver og evt. tilsynsførende på byggerier. Søren har erfaring fra tidligere jobs ~om tømrer og konduktør. Værksted har han lejet i Hallund.

Margit Michaelsen på Lembvej har overtaget salg aftræflis fra “majoren i Hjallerup”. Udover flis sælger Margit også have krukker, granitbænke m.m. til haveejere der gerne vil have kvalitet og flotte produkter.

Erhvervsarealet syd for byen er ved at være færdigt. Hellevad ørum Erhvervsejendomme har købt en grund og er klar til at opføre en hal udfra en evt. lejers ønsker. Det er ikke lykkedes at få ført vejen igennem til Lucernevej – det arbejdes der på.

Møde med Brønderslev kommune

Borgerforeningen og Erhvervsforeningen gik sammen og indbød Teknik og Miljøudvalget til et møde om de ønsker vi har i Klokkerholm til forskønnelse, trafiksikring m.m. Dette var et konstruktivt møde, hvor vores ønsker blev hørt – der blev ikke lovet noget, men mon ikke vi får nogle ting opfyldt.
Bl.a. kunne man oplyse, at der fremover vil blive fejet 5 gange årligt og den hvide bro ved fisketrappen var ved at blive malet.

Gratis teaterforestilling!

På opfordring fra bl.a. Peter Anderson så har vi søgt Hellevad ørum Sparekasses fond og Brønderslev Kommune om midler til en teaterforestilling med Jytte Abildstrøm. Dette er lykkedes og arrangeres sammen med Klokkerholm Skole fredag den 17 august – så der er noget at glæde sig til efter sommerferien er overstået. Nærmere følger.

Open by Night

Vi kan oplyse datoen for Open by Night bliver fredag den 31 august 2007 – det er allerede muligt at reservere stadeplads på 98284040 og tilmelde til sponsorcykelløb.

Masser af muligheder

Der er mulighed for at deltage i en række gratis motionsaktiviteter

KIP’ gymnastik holdfortsætter sæsonen med gåture hver tirsdagfra Beboerhuset, Klintevej 8 – vi mødes kl. 19 og går 1 time – alle kan deltage – der er hold der passer til de forskelliges tempo.

Holdet forsøger også at starte et løbehold – her mødes vi mandag kl. 17 og torsdag kl. 19 samt lørdag kl. 8 ved Fisketrappen, Møllebrovej. Der løbes efter de samme principper som “Start to Run” har anvendt i Brønderslev – hvilket betyder, at man kan starte helt fra bunden med at gå de meste af turen og så løbe i korte intervaller – der langsomt udvides.

Borgerforeningens petanqueklub er også aktiv på banen overfor Plejecenter Hellevadlund. Her er der mulighed for frisk luft og spændende dyster. Man mødes og spiller hver mandag (10.00 og 13.00), tirsdag (10.00, 13.00 og 14.00) og torsdag (10.30 og 14.00) – kontakt Inge på 98 28 42 52 for at komme med på et af holdene.

Mandag kl. 18. 30 mødes en flok cyklister på Kirkepladsen og cykler 1  time ud i det blå – alle er velkomne til at cykle med.

Udlejning af flag

Borgerforeningen udlejer flag og flagstænger til eks. sølvbryllup. Kontakt Carsten Pedersen 98 28 40 40 for leje (10 kr. pr sæt) – vi kan også skaffe æresport med 2 flag og metalfødder, så der ikke skal graves.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Klokkerholm Borgerforening