Mange spændende kulturoplevelser i Hellevad og Ørum Kirker

Mange spændende kulturoplevelser i Hellevad og Ørum Kirker

Elsker du koncerter, fællessang og spændende foredrag? Hellevad og Ørum Kirker præsenterer et alsidigt og spændende kulturprogram for andet halvår af 2023.

KLOKKERHOLM: Med tolv kulturelle arrangementer på programmet i andet halvår kan borgerne i Klokkerholm og Ørum samt omegn glæde sig til en sæson med mange spændende kulturtilbud i Hellevad og Ørum Sogne.

– Jeg er både glad og stolt over vores program for efteråret og glæder mig til at byde velkommen til de mange kulturelle arrangementer. Der er absolut noget for enhver smag og interesse, fortæller organist Lasse Christensen, som sammen med aktivitetsudvalget under menighedsrådet har planlagt programmet.

Noget for enhver smag
Du kan blandt andet opleve et foredrag med Birgitte Kassa, som fortæller om autisme i børnefamilier, en aften med Lone Birkmose Lex, der fortæller, hvordan Hellevadlund er blevet omdannet til et rehabiliteringscenter, og Henning Meyer, der fortæller om de mange positive fremskridt indenfor lægekunsten.

Er du til musikoplevelser, kan du opleve en hyldest til den legendariske Johnny Cash med Karsten Holm og Cash-trioen, eller Lars Jakobsen Trio fra Lønstrup, der med et smil på læben synger om, hvor mærkelige vi mennesker sommetider er. Hør ligeledes Hellevad-Ørum Kirkekor synge en magisk og stemningsfuld korkoncert under overskriften Når håbet grønnes. En koncert med smukke sange, der udtrykker håbets mangfoldigheder, og som er iklædt velkomponerede arrangementer. Til december medvirker koret igen til den traditionsrige julekoncert, hvor korskolen går luciaoptog.

Organist Lasse Christensen spiller desuden to halvtimes orgelmatinéer med fredfyldt aftenmusik, og hvor eftermiddagen kan afsluttes med en stille stund i kirkerummet.

Vi elsker også at synge!
Er du vild med fællessang, så er der også fuld plade! Hele tre sangaftner med forskellige temaer, og hvor lokale kor synger for. En aften med sange, der er så fantastiske, at man tænker: vidunderligt tænkt! En anden aften i begyndelsen af november med fællessang, der styrker humøret og forhåbentlig varer måneden ud trods regn og mørkere dage. Og før jul en sangaften, hvor julens sange og salmer er i centrum.

Udover de kulturelle arrangementer afholdes der tilmed forskellige søndagsgudstjenester, som en friluftsgudstjeneste til september, familiegudstjenester til høst og advent, musikgudstjenester til allehelgen og en stillegudstjeneste til november.