broendlundstien 0

Indvielsen af Brøndlundstien

broendlundstien 0Mere en 50 mødte op til indvielsen af Brøndlundstien i Klokkerholm.

Ruten starter normalt fra laksetrappen ved Møllesøen, men i dagens anledning hvor Løbeklubben og Hjerteforeningen deltog i denne officiel åbning startede og sluttede turen i KIFs klubhus på stadion.

Mere en 50 mødte op til indvielsen af Brøndlundstien i Klokkerholm.

Ruten starter normalt fra laksetrappen ved Møllesøen, men i dagens anledning hvor Løbeklubben og Hjerteforeningen deltog i denne officiel åbning startede og sluttede turen i KIFs klubhus på stadion

aabning

Her Klippede Jette Skiveren snoren med oplæg om dagens mangeartede muligheder for oplevelse af specielle naturfænomener vejret taget i betragtning. Alt lige fra koronaer til nordlys ved aftenstide.
Det viste sig også at holde stik, for vejret skiftede fra et temmelig regnfuldt gråvejr om formiddagen til skindende solskin ved åbningen kl. 14.
Løbeklubben blev præsenteret ved Åse Maribo, og det fremgik at de løber to gange ugentligt, nemlig mandage og onsdage kl. 19, med start fra klubhuset på. I vinterhalvåret startes dog normalt fra hallen, da man i tilfælde af vejrlig, har mulighed for at træne i hallen på den de nyanskaffede løbebånd.

broendlundstien 2

Med løbeklubben i spidsen startede alle på turen ud af Hellevadvej for uden for byen at dreje ind over markerne ved Brøndlund og ud på Brøndlundsvej ved den gamle sognefogedgård. På denne strækning passerede man den gamle kirkesti fra Aalborgvej og ind til Hellaved Ørum Kirke.

 

broendlundstien 3

broendlundstien 4fodboldgolf

 

 

 

 

 Her fra gik det af Brøndlundsvej ind mod byen forbi fodboldgolfbanen.

Turen gennem byen forløber ad henholdsvis Lupinvej og Blomstervænget for at passere over stadion og tilbage til Møllesøen af Solsortvej.
broendlundstien 5

 

 

 

Arrangement blev afrundet med kaffe og sunde kager.

 Tak for et godt arrangement af stiudvalget.