Babysalmesang 2016 i Hellevad Kirke

Babysalmesang 2016 i Hellevad Kirke

Babysalmesang er et musikalsk tilbud for babyer fra 2-10 måneder med enten mor eller far. Babysalmesang handler om at skabe kvalitetstid gennem musik, sang, bevægelse, rytmik og stemning i samspil med mor/far og barn. Sang og musik er med til at stimulere dit barns kreative udvikling. Derudover er du med i et fællesskab med andre børn og forældre i lokalsamfundet.

Vi synger og nynner salmer, puster sæbebobler, vugger babyer i tæpper, kigger på stjerner, lytter til musik, danser med baby i skødet, tænder lys i døbefonten samt meget andet.

Det handler ikke om, hvordan du synger. Dit barn elsker lyden af din stemme. Ja, baby synes det er verdens bedste lyd. Derfor skal du på ingen måde være bekymret for det sanglige. Det kommer først og fremmest an på at få en god og anderledes oplevelse sammen med din baby.

Der kræves ingen folkekirkemedlemskab eller religiøse overbevisninger for at deltage. Alle er velkomne!

Organist Lasse Christensen instruerer og leder sangen. Vi synger ikke alle salmevers, men øver os blot på første vers.

En lektion varer 35-40 min. og foregår onsdage klokken 10.00 i Hellevad Kirke. Holdet starter onsdag den 20. april 2016 og samles 10 gange. Efterfølgende drikker vi kaffe og spiser rundstykker, mens vi 'snakker af'. Der er plads til 10 babyer på holdet og det er gratis at deltage.

 

Mød op og giv dig selv og dit barn en god og anderledes oplevelse i kirkerummet!

Babysalmesang i Hellevad Kirke 2016

Tilbuddet foregår i et tæt samarbejde med Hjallerup Kirke, så babysalmesangere fra Hjallerup er derfor også meget velkommen til at deltage! 

 

FAKTABOKS

Datoer: Alle onsdage fra den 20. april 2016 til og med den 22. juni 2016.

Tid: Klokken 10.00 til ca. 11.30.

Sted: Hellevad Kirke – Bredkærsvej 2B – Klokkerholm – 9320 Hjallerup.

Pris: Kr. gratis.

Medbring: Tæppe, som baby kan ligge på.

Instruktør: Organist Lasse Christensen.

Tilmelding: …sker til organist Lasse Christensen på telefon/SMS 28 39 77 90 eller e-mail: lasse@hellevadkirke.dk

Ved tilmeldingen bedes oplyst navn på forældre og barn, babys fødselsdag, adresse/by, telefon/SMS og e-mailadresse, kaffe- eller te-drikker og evt. andre kosthensyn. Derudover andre forhold, som kan være gavnligt at vide.