Tilskud til trampolinvognsprojekt fra Sparekassen Vendsyssels Fond.

I gymnastikafdelingen er vi glade for, at være en del af et godt og aktivt lokalsamfund, hvor der til stadighed tages nye tiltag, der er med til at udvikle vores foreningsliv og lille samfund. Tiltag der er til gavn og glæde for såvel unge som ældre.

Pt. arbejder Klokkerholm Hallens bestyrelse på at etablere et Fitness Center på hallens scene m.m.. Gymnastikafdelingen har hidtil benyttet scenen til opbevaring af div. gymnastikredskaber, heriblandt 25 stk. fitnesstrampoliner. Det betyder at man har måtte tænke i alternative plads- og opbevaringsløsninger i hallen. Dette sammenholdt med, at der længe har været et stort ønske blandt gymnastikinstruktørerne, om en vogn til at fragte trampolinerne på, er der i samarbejde med halinspektør Per Nygren og Reservedelsfabrikken blevet udviklet og produceret en flot og meget funktionel trampolinvogn til opbevaring af 12 stk. fitnesstrampoliner. En vogn der ikke har været muligt, at finde på markedet for gymnastikrekvisitter.

Efterfølgende har gymnastikbestyrelsen søgt Sparekassen Vendsyssels Fond om midlerne til trampolinvognen. Og vi kan nu med meget stor glæde meddele, at Sparekassen Vendsyssels Fond har bevilget gymnastikafdelingen et tilskud på 16.125,00 kr. til trampolinvognsprojektet.

Vognen er allerede taget i brug og har været med til at forbedre instruktørernes fysiske arbejdsmiljø. Og letter ligeledes hallens fremtidige plads- og opbevaringsløsninger.

Som bestyrelse i gymnastikafdelingen ønsker vi til stadighed, at tilbyde vores medlemmer og instruktører de bedste muligheder, for at udvikle og dyrke deres idræt. Derfor glæder vi os også over, at vi i godt samarbejde med halinspektør Per Nygren kan være med til at skabe de bedste vilkår for alle både generelt, men også i forbindelse med de nye tiltag, der tages i hallen.

Endnu en gang en stor tak til Sparekassen Vendsyssels Fond for det flotte sponsorat.

 

Gymnastikbestyrelsen i KIF
V/ Helle Hedegaard Johansen, Anne Toftelund Sørensen,
Vivi Vang Kristensen, Dorte Juel Larsen og Lise-Lotte Jensen