Referat Webudvalgsmøde d. 18.8.2011

Deltagere: Torben Eriksen, Kim Jensen, Carsten Pedersen, Anders og Inge Tollestrup, Ole Torp, Lars Skiveren (referent)

Margit Chemnitz og Jacob Hostrup har desværre ønsket at træde ud af udvalget, hvilket vi er kede af, men det må vi jo tage til efterretning.
Velkommen til Inge Tollestrup som sammen med Anders og resten af webudvalget vil være skribenter fremover.

Go-on benzin vil give borgerforeningen, KIF og Byen i Landskabet 3 øre pr. solgt liter brandstof på den nye tank, mod at får reklameskilt på stadion og annonceplads på vores hjemmeside.
Karsten mailer kontrakten rundt, så vi kan se om den reklame vi i dag tilbyder, er tilstrækkelig.
Selvfølgelig skal der også bringes en nyhed med oplysning om tanken og ovennævnte.
Den nyhed bør Cartsen Hannesbo nok tage sig af. (referenten)

Vi har fået lov til at sætte en pc og en stor skærm op i SuberBest i forbindelse med åbningen d. 14. september. Her vil webudvalget bemande PC’en fra kl. 15.30 – 19.30 efter nedenstående liste.
Kim sørger for visitkort og en holder, som kortet kan bruges som navneskilt.
Kim bestiller ligeledes 7 trøjer med samme logo.
Her er det meningen at vi kan komme i tale med folk og få noteret navn og e-mail adr. ned på borgere, som er interesseret i at sende materiale og nyheder til hjemmesiden.

Inge kl. 15.30
Carsten kl. 16.30
Lars kl. 17.30
Kim kl. 18.30
Anders kl. 19.30

Torben vil efterfølgende lave en e-mail, som månedligt giver disse borgere en reminder om hjemmesiden og opfordre til at indsende nyheder, billeder mm. Der tages udgangspunkt i de eksisterende foreninger og institutioner.

Ole Torps artikel er OK, dog skal Margit og Jacob erstattes af Inge. Sættes i Avisen med forsidehenvisning d. 6. september.

Lars udarbejder en e-mail indeholdende link til Oles artikel på Østvendsyssels avis, samt opfordring til at melde sig til webudvalget, hvis man her en lille journalist i maven og gerne vil skrive til hjemmesiden. Denne udsendes til repræsentantskabet søndag d. 11. september.

Næste møde indkalder Lars via doodle.com i oktober. Så kan vi prøve det!