Historier fra verdens afkroge i Klokkerholm

Historier fra verdens afkroge i Klokkerholm

 

Mission Aviation Fellowship, der med deres små fly fragter nødhjælp og bibler ud til verdens afkroge, kommer forbi konfirmandstuen i Klokkerholm og holder foredrag.

Landssekretær Øjvind Thomasen vil med udgangspunkt i sine rejser i Madagaskar og Tanzania fortælle om, hvordan Mission Aviation Fellowship (MAF) flyver nødhjælp til områder af verdenen, hvor fly er den mest effektive og oftest eneste måde at nå ud til mennesker. Som i Madagaskar hvor MAF flyver læger og sygeplejersker ud til isolerede landsbyer.

MAF er en international missions- og nødhjælpsorganisation, der på verdensplan råder over 135 fly. Flyene fragter alt fra læger og medicin til bibler og levende dyr rundt i 26 ulande i Asien, Afrika og Sydamerika. Fælles for disse lande er, at flytransport er nødvendigt for at krydse ørkener, jungler, bjerge eller sump og nå ud til mennesker i tide.

MAF blev stiftet lige efter 2. verdenskrig af kristne piloter fra Royal Air Force, der ønskede at flyve for at skabe fred i stedet for at sprede krig.

 

Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 19.00 i Konfirmandstuen.